
🌿🐣 Wielkanoc bez stresu – tradycyjne smaki na Twoim stole! 🐣🌿
Ciesz się świętami pełnymi smaku bez spędzania godzin w kuchni! Nasze wielkanocne zestawy to starannie przygotowane, tradycyjne dania, które wystarczy podać na stół. Żurek na zakwasie, soczysta kaczka, pasztety, domowe sałatki i wiele innych pyszności – wszystko przygotowane z najwyższej jakości składników.
📌 Ważne informacje: ✔ Dania dostarczamy wyłącznie na zimno – (gotowe do podania lub podgrzania). ✔ Minimalna wartość zamówienia: 1000 zł. ✔ Zamówienia przyjmujemy do 15 kwietnia. ✔ Dostawy realizujemy w dniach 18-19 kwietnia.
ZESTAW 1 - 110,00 zł |
DANIE DO PODGRZANIA |
ŻUREK NA TRADYCYJNYM ZAKWASIE |
UDKO Z KACZKI W SOSIE ŚLIWKOWYM Z JABŁKAMI IŻURAWINĄ |
ZRAZY WOŁOWE PO STAROPOLSKU W SOSIE PIECZENIOWYM |
KLUSKI ŚLĄSKIE |
ZIEMNIAKI PIECZONE Z TYMIANKIEM |
KAPUSTA MODRA Z ŻURAWINĄ |
ZAKĄSKI |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z WĘDZONEJ PAPRYKI, POMIDORÓW I ZIELONEJ PIETRUSZKI |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z PIECZAREK I KOPERKU |
TARTINKI Z MUSEM MIĘSNYM Z DODATKIEM ŻURAWINY I KOLENDRY |
GALERETA DROBIOWA Z WARZYWAMI |
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ |
TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA |
CIASTO |
MAZUREK Z CZEKOLADĄ I BAKALIAMI |
ZESTAW 3 - 110,00 zł |
DANIE DO PODGRZANIA |
KREM CHRZANOWY Z DODATKIEM SMAŻONEGO BOCZKU |
INDYK DUSZONY W OWOCACH SUSZONYCH |
KARKÓWKA W SOSIE MIODOWO-MUSZTARDOWYN |
KLUSKI ŚLĄSKIE |
ZIEMNIAKI PIECZONE Z TYMIANKIEM |
SURÓWKA Z BURACZKÓW Z DODATKIEM JABŁKA |
ZAKĄSKI |
JAJKA FASZEROWANE KREMEM Z GOTOWANEGO BURAKA I CHRZANEM |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z WĘDZONEJ RYBY |
TARTINKI Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I OLIWKAMI |
ROLADA ZE SZPINAKIEM Z MUSEM CHRZANOWYM I ŁOSOSIEM |
SCHAB PIECZONY Z MORELĄ |
SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM, JAJKIEM, I RZODKIEWKĄ |
CIASTO |
MAZUREK Z CZEKOLADĄ I BAKALIAMI |
ZESTAW 2 - 110,00 zł |
DANIE DO PODGRZANIA |
ŻUREK NA TRADYCYJNYM ZAKWASIE |
SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ W SOSIE JASNYM |
PIERŚ Z KURCZAKA W PANIERCE PANKO ZAPIECZONA SEREM |
KLUSKI ŚLĄSKIE |
ZIEMNIAKI PIECZONE Z TYMIANKIEM |
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY |
ZAKĄSKI |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z WARZYW SEZONOWYCH |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z SEREM FETA I CZERWONĄ PAPRYKĄ |
TARTINKI Z DOMOWYM PASZTETEM WIEPRZOWYM |
ROLSSY Z TORTILLI Z SERKIEM CHRANOWYM, ŁOSOSIEM I RUKOLĄ |
DOMOWA PIECZEŃ RZYMSKA |
SAŁATKA Z BURAKIEM, KOZIM SEREM I ORZECHAMI WŁOSKIMI |
CIASTO |
MAZUREK Z CZEKOLADĄ I BAKALIAMI |
ZESTAW 4 - 110,00 zł |
DANIE DO PODGRZANIA |
BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM |
KARKÓWKA PEKLOWANA W SOSIE CHRZANOWYM |
SCHAB PO WROCŁAWSKU ZAPIEKANY BOCZKIEM I PIECZARKAMI |
KLUSKI ŚLĄSKIE |
ZIEMNIAKI PIECZONE Z TYMIANKIEM |
ĆWIKŁA |
ZAKĄSKI |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z WARZYW SEZONOWYCH |
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z PIECZAREK I KOPERKU |
BAGIETKA KORZENNA Z SZARPANĄ WIEPRZOWINĄ I SOSEM BBQ |
PUMPERNIKIEL Z TATAREM WOŁOWYM I SZALOTKĄ |
SCHAB PIECZONY Z MORELĄ |
TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA |
CIASTO |
MAZUREK Z CZEKOLADĄ I BAKALIAMI |