
Świąteczna magia na talerzu
Nasza oferta wigilijna to starannie dobrane menu, które łączy tradycyjne polskie smaki z nutą nowoczesności. Oferujemy różne opcje menu — od klasycznych wigilijnych dań w przystępnych pakietach, po ekskluzywne zestawy premium. W zależności od wybranego wariantu, zapewniamy pełną obsługę cateringu, w tym dostawę, serwis i niezbędne wyposażenie. Nasz profesjonalny zespół zadba o każdy szczegół, by Twoje spotkanie przebiegało bez zakłóceń. Każde menu składa się z gorących dań, przekąsek oraz słodkiego bufetu. Znajdziesz w nim tradycyjne potrawy jak barszcz z uszkami, karp w różnych wariantach, pierogi z kapustą i grzybami, oraz desery, które wprowadzą gości w świąteczny nastrój. Dla bardziej wymagających smakoszy oferujemy również rozbudowane dania, takie jak pstrąg pieczony z sosem cytrynowym czy łosoś w kremowym sosie czosnkowym. A jeśli szukasz indywidualnych modyfikacji, oferujemy szeroki wybór dodatkowych potraw, które idealnie dopełnią wigilijne menu. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą i skontaktowania się z nami w celu rezerwacji!
MENU
STANDARD
KOSZT USŁUGI 129,00 zł/os
Dania gorące
Barszcz czerwony z uszkami 
Karp pieczony podany z cytrynowym dipem 
Pierogi z kapustą i grzybami 
Przekąski wigilijne
Sałatka jarzynowa tradycyjna 
Śledź w śmietanie 
Pieczarki faszerowane 
Przekąski wigilijne 
Słone babeczki z pastą z tuńczyka i pietruszką 
Słone babeczki z pastą z łososia i paprykowym kremem
Słodki bufet/napoje
Tradycyjny piernik świąteczny 
Ciasto czekoladowe z bakaliami 
Kompot z suszonych owoców – bez ograniczeń
MENU
STANDARD PLUS
KOSZT USŁUGI 149,00 zł/os
Dania gorące
Barszcz czerwony z uszkami 
Grzybowa zupa wigilijna 
Dorsz czarniak w marynacie cytrusowo-orzechowej pieczony w piecu 
Karp smażony panierowany 
Pierogi z kapustą i grzybami 
Pierogi ruskie z okrasą z cebulki
Przekąski wigilijne
Ryba po grecku z selekcją warzyw 
Karp w galarecie po żydowsku 
Rolmopsiki śledziowe 
Mini-tortilla z bakłażanem 
Mini-kulebiak z grzybami i kapustą 
Tymbaliki z łososia z korniszonem i musem buraczanym 
Ziemniaki pieczone podane z gzikiem
Słodki bufet/napoje
Keks wigilijny 
Ciasto marchewkowe 
Mini pączki 
Rogaliki z nadzieniem owocowym 
Kutia z orzechami i bakaliami 
Patera z owocami 
Słodki bufet/napoje 
Kompot z suszonych owoców – bez ograniczeń 
Lemoniada cytrynowa z dodatkiem mięty – bez ograniczeń
MENU
PREMIUM
KOSZT USŁUGI 199,00 zł/os
Dania gorące
Aromatyczny barszcz czerwony z uszkami 
Kwaśnica góralska na wywarze z ryb 
Fileciki z dorady w panierce sezamowej 
Pstrąg pieczony z sosem cytrynowym 
Łosoś w kremowym sosie czosnkowym 
Kawałki dorsza czarniaka w panierce 
Kapusta z grzybami leśnymi 
Pierogi z kapustą i grzybami 
Krokieciki z serem i pieczarkami
Przekąski wigilijne
Krewetka królewska z oliwką i ananasem z sosem migdałowym 
Mini-tortille z łososiem 
Sandacz w galarecie 
Awokado nadziewane pastą śledziową 
Filety śledziowe po kaszubsku 
Tatar z tuńczyka z suszonymi pomidorami podany na pumperniklu 
Sałatka z pieczarkami i porem w mono-porcjach 
Pasztet z soczewicy z żurawiną
Słodki bufet/napoje
Gwiazda makowa 
Piernik staropolski dojrzewający 
Szarlotka z bezą i kruszonką 
Kutia z miodem z ekologicznej pasieki 
Patera z owocami 
Kompot z suszonych owoców – bez ograniczeń 
Lemoniada cytrynowa z miętą – bez ograniczeń 
Kawa z ekspresu – bez ograniczeń 
Wybór herbat smakowych – bez ograniczeń 
Dodatki: cytryna, cukier biały i brązowy, mleko krowie/mleko sojowe
W cenie każdej oferty zapewniamy
- OBSŁUGĘ
 - SPRZĘT CATERINGOWY NIEZBĘDNY DO REALIZACJI
 - ZASTAWĘ PORCELANOWĄ I SZTUĆCE
 - DOSTAWĘ I ODBIÓR
 - *minimalna kwota zamówienia wynosi 2000 zł
 
INNE POTRAWY – warianty menu wigilijnego możecie Państwo wzbogacić 
wybierając z poniższych propozycji
(cena netto/os)
Zupa z grzybów leśnych z dodatkiem świeżych ziół 12,50 zł
Zupa rybna z łososia z papryką i estragonem 15,00 zł
Pstrąg pieczony z grillowanymi warzywami 25,50 zł
Dorsz w marynacie cytrusowej pieczony w folii 23,50 zł
Łosoś w sosie pesto z pomidorkami 27,00 zł
Sandacz w borowikach z szalotką i majerankiem 29,50 zł
Halibut z podgrzybkami i kremem z białych warzyw 29,50 zł
Gołąbki wigilijne w sosie z grzybów leśnych (1szt) 8,50 zł
Kapusta z grochem i grzybami z mieszanką ziół 13,50 zł
Gołąbki rybne zawijane w kapustę pekińską z sosem pietruszkowym 10,90 zł
Pierogi z soczewicą (5szt) 19,00 zł
Wigilijne łazanki z kapustą i grzybami 19,90 zł
Sałatka śledziowa z porem i kukurydzą oraz czarnymi oliwkami 17,90 zł
Pomidor faszerowany klasyczną sałatką jarzynową 10,00 zł
Koreczki śledziowe (różne rodzaje 8szt) 45,00 zł
Sałatka z tortellini, tuńczykiem i brokułem 18,50 zł
Sałatka z kaszy kus kus z owocami granatu i karmelizowaną czerwoną cebulą 18,50 zł
Sałatka Waldorf z winogronami i orzechami 17,90 zł
OFERTA SPECJALNA – usługa cateringowa bez serwisu kelnerskiego/w ramach 
usługi: dostawa/rozstawienie bufetu/odbiór po uroczystości/naczynia i 
sztućce biodegradowalne
Menu „Budget” – koszt od osoby: 89,00 zł netto 
Barszcz czerwony z uszkami 
Karp pieczony w ziołach podany z cytryną 
Pierogi z kapustą i grzybami 
Sałatka jarzynowa tradycyjna 
Rolmopsy śledziowe 
Świąteczny piernik z bakaliami 
Sernik wiedeński
*minimalna kwota zamówienia wynosi 2000 zł
