KOMUNIE/CHRZCINY/URODZINY

ZUPA

Tradycyjny rosół z kaczki podany z makaronem

DANIA NA CIEPŁO

Zrazy wieprzowe zawijane z cebulą, boczkiem oraz kiszonym ogórkiem w sosie pieczeniowym
Pierś z kurczaka w panierce panko zapieczona serem i pieczarkami

DODATKI

Kluski śląskie polane masłem
Ziemniaki puree z koperkiem
Surówka z buraczków z dodatkiem jabłka
Mix sałat z sosem winegret

FINGER FOOD’S

Mini burgery z szarpaną wieprzowiną i BBQ
Vol au vent z musem mięsnym z dodatkiem imbiru, kolendry, chili i limonki
Kanapeczki z rukolą, szynką parmeńską i czarnymi oliwkami
Pumpernikiel z quacamole i pestkami granatu
Sałatka nicejska z tuńczykiem
Tradycyjna sałatka jarzynowa

SŁODKI BUFET

Tradycyjny sernik z brzoskwiniami
Ciasto z galaretką i owocami
Mini deserek owocowy z nasionami chia i musem malinowym
Mini deserek malinowy z czekoladowa granolą

ZUPA

Tradycyjny rosół z kaczki podany z makaronem

DANIA NA CIEPŁO

Zrazy wieprzowe zawijane z cebulą, boczkiem oraz kiszonym ogórkiem w sosie pieczeniowym
Pierś z kurczaka w panierce panko zapieczona serem i pieczarkami

DODATKI

Kluski śląskie polane masłem
Ziemniaki puree z koperkiem
Surówka z buraczków z dodatkiem jabłka
Mix sałat z sosem winegret

FINGER FOOD’S

Mini burgery z szarpaną wieprzowiną i BBQ
Vol au vent z musem mięsnym z dodatkiem imbiru, kolendry, chili i limonki
Kanapeczki z rukolą, szynką parmeńską i czarnymi oliwkami
Pumpernikiel z quacamole i pestkami granatu
Sałatka nicejska z tuńczykiem
Tradycyjna sałatka jarzynowa

SŁODKI BUFET

Tradycyjny sernik z brzoskwiniami
Ciasto z galaretką i owocami
Mini deserek owocowy z nasionami chia i musem malinowym
Mini deserek malinowy z czekoladowa granolą

ZUPA

Krem z pomidorów z dodatkiem kwaśnej śmietany i bazylii

DANIA NA CIEPŁO

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym z tymiankiem
Konfitowane udko z kaczki w jabłkach i morelach

DODATKI

Gnocchi polane oliwą z oliwy
Pieczone ziemniaczki w mundurkach z tymiankiem
Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchwi i żurawiny

FINGER FOOD’S

Bułeczka bao z wieprzowiną po koreańsku z dipem orzechowym
Kanapeczki bankietowe z pasztetem domowym i żurawiną
Vol au vent z chorizo, rukolą i kaparami
Grissini podane z hummusem z awokado
Sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorkami, migdałami i z sosem czosnkowym
Sałatka z gyrosem i sosem na bazie majonezu

SŁODKI BUFET

Tradycyjna szarlotka z cynamonem i cukrem pudrem
Ciasto drożdżowe z truskawkami
Mini deserek owocowy z nasionami chia i musem z owoców leśnych
Mini deserek tiramisu z mieloną kawą

ZUPA

Krem z pomidorów z dodatkiem kwaśnej śmietany i bazylii

DANIA NA CIEPŁO

Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym z tymiankiem
Konfitowane udko z kaczki w jabłkach i morelach

DODATKI

Gnocchi polane oliwą z oliwy
Pieczone ziemniaczki w mundurkach z tymiankiem
Surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchwi i żurawiny

FINGER FOOD’S

Bułeczka bao z wieprzowiną po koreańsku z dipem orzechowym
Kanapeczki bankietowe z pasztetem domowym i żurawiną
Vol au vent z chorizo, rukolą i kaparami
Grissini podane z hummusem z awokado
Sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorkami, migdałami i z sosem czosnkowym
Sałatka z gyrosem i sosem na bazie majonezu

SŁODKI BUFET

Tradycyjna szarlotka z cynamonem i cukrem pudrem
Ciasto drożdżowe z truskawkami
Mini deserek owocowy z nasionami chia i musem z owoców leśnych
Mini deserek tiramisu z mieloną kawą

ZUPA

Tradycyjny żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem

DANIA NA CIEPŁO

Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem feta w sosie kremowym
Tradycyjny schab w panierce panko

DODATKI

Kluski śląskie polane masłem
Ziemniaki puree z koperkiem
Surówka colesław z dodatkiem orzechów włoskich
Mix sałat z sosem winegret

FINGER FOOD’S

Bułeczka bao z wieprzowiną po koreańsku
Kanapeczki bankietowe z chorizo, serem camembert i kaparami
Kanapeczki bankietowe z musem mięsnym z dodatkiem limonki, mięty i cytryny
Grillowana cukinia z musem z buraka pieczonego
Praliny koziego sera z pestkami dyni

SŁODKI BUFET

Tradycyjny sernik z dodatkiem rodzynek
Ciasto kremowe wuzetka
Mini deserek kremowy z nasionami chia i musem mango
Mini deserek czekoladowy z dodatkiem mięty

ZUPA

Tradycyjny żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem

DANIA NA CIEPŁO

Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i serem feta w sosie kremowym
Tradycyjny schab w panierce panko

DODATKI

Kluski śląskie polane masłem
Ziemniaki puree z koperkiem
Surówka colesław z dodatkiem orzechów włoskich
Mix sałat z sosem winegret

FINGER FOOD’S

Bułeczka bao z wieprzowiną po koreańsku z dipem orzechowym
Kanapeczki bankietowe z pasztetem domowym i żurawiną
Vol au vent z chorizo, rukolą i kaparami
Grissini podane z hummusem z awokado
Sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorkami, migdałami i z sosem czosnkowym
Sałatka z gyrosem i sosem na bazie majonezu

SŁODKI BUFET

Tradycyjny sernik z dodatkiem rodzynek
Ciasto kremowe wuzetka
Mini deserek kremowy z nasionami chia i musem mango
Mini deserek czekoladowy z dodatkiem mięty

ZUPA

Krem ziemniaczany z chipsem z boczku i grzankami

DANIA NA CIEPŁO

Schab w sosie grzybowym z tymiankiem
Tradycyjny devolay z masłem ziołowym i natką pietruszki

DODATKI

Gnocchi polane oliwą z oliwy
Pieczone ziemniaczki w mundurkach z tymiankiem
Modra kapusta z żurawiną
Surówka z kiszonej kapusty

FINGER FOOD’S

Tacos z kurczakiem teriyaki i sosem orzechowym
Kanapeczki bankietowe z salami z zielonym pieprzem, gorgonzolą, winogronem
Kanapeczki bankietowe z szynką, mozzarellą i pomidorkami cherry
Rolls z cukinii z łososiem wędzonym i świeżym koperkiem
Nuggetsy na zimno z dipem czosnkowym

SŁODKI BUFET

Ciasto czekoladowe z orzechami
Ciasto malinowa chmurka
Mini deserek kremowy z dodatkiem wiórek kokosowych
Mini deserek twarogowy z owocami sezonowymi

ZUPA

Krem ziemniaczany z chipsem z boczku i grzankami

DANIA NA CIEPŁO

Schab w sosie grzybowym z tymiankiem
Tradycyjny devolay z masłem ziołowym i natką pietruszki

DODATKI

Gnocchi polane oliwą z oliwy
Pieczone ziemniaczki w mundurkach z tymiankiem
Modra kapusta z żurawiną
Surówka z kiszonej kapusty

FINGER FOOD’S

Tacos z kurczakiem teriyaki i sosem orzechowym
Kanapeczki bankietowe z salami z zielonym pieprzem, gorgonzolą, winogronem
Kanapeczki bankietowe z szynką, mozzarellą i pomidorkami cherry
Rolls z cukinii z łososiem wędzonym i świeżym koperkiem
Nuggetsy na zimno z dipem czosnkowym

SŁODKI BUFET

Ciasto czekoladowe z orzechami
Ciasto malinowa chmurka
Mini deserek kremowy z dodatkiem wiórek kokosowych
Mini deserek twarogowy z owocami sezonowymi

NAPOJE

Kawa z ekspresu z funkcją spieniania mleka
Wybór herbat firmy Dilmah
Lemoniada (z ogórkiem zielonym/z cytryną/z pomarańczą/z arbuzem)
Soki owocowe (2 rodzaje)

DODATKI

Mleko do kawy ( z laktozą, bez laktozy, owsiane)
Cukier biały i brązowy
Cytryna

NAPOJE

Kawa z ekspresu z funkcją spieniania mleka
Wybór herbat firmy Dilmah
Lemoniada (z ogórkiem zielonym/z cytryną/z pomarańczą/z arbuzem)
Soki owocowe (2 rodzaje)

DODATKI

Mleko do kawy ( z laktozą, bez laktozy, owsiane)
Cukier biały i brązowy
Cytryna

Niniejsza oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu cywilnego, ani cennika w rozumieniu przepisów prawa. Ceny oraz warunki mogą ulec zmianie

Catering na imprezę: Wrocław

Organizacja wydarzenia, niezależnie od jego skali, zawsze wiąże się z wieloma wyzwaniami. Należy zadbać o wybór miejsca, dopasowanie atrakcji, a także zapewnienie odpowiedniej atmosfery. Jednak najczęściej to właśnie jakość serwowanego jedzenia powoduje, że impreza może okazać się niezapomnianym przeżyciem. Z tego powodu oferujemy profesjonalny catering na różnego rodzaju eventy. Jesteśmy po to, aby odciążyć organizatorów oraz sprawić, że goście wyjdą z wydarzenia w pełni usatysfakcjonowani.

Catering szyty na miarę wydarzenia

Każda impreza ma swój indywidualny charakter, dlatego menu nie powinno być uniwersalne, lecz dostosowane do okazji i profilu uczestników. Innego podejścia wymagają rodzinne imprezy okolicznościowe, a innego eleganckie konferencje biznesowe lub jubileusze firmowe. Nasza profesjonalna obsługa cateringowa gwarantuje, że serwowane posiłki wpiszą się w klimat wydarzenia, a jednocześnie będą zgodne z oczekiwaniami gości — pod względem smaku, a także formy podania.

Standard, Standard Plus czy Premium?

Klienci z Wrocławia i okolic, którzy szukają profesjonalnego cateringu na imprezę, mogą wybierać spośród różnych pakietów. Mamy dzięki temu pewność, że każdy dobierze rozwiązanie odpowiednie do budżetu oraz oczekiwań. Wersja standard znakomicie sprawdzi się przy mniejszych spotkaniach, gdzie priorytetem jest prostota, a także funkcjonalność. Opcja standard plus dodaje elementy uatrakcyjniające serwis i formę podania, natomiast pakiet premium to propozycja dla najbardziej wymagających Klientów, którzy oczekują najwyższego poziomu obsługi czy wyjątkowej oprawy kulinarnej.

Kompleksowe wsparcie przy organizacji wydarzeń

Catering to zaledwie jedna część całej układanki. W praktyce nasi Klienci coraz częściej oczekują kompleksowego wsparcia. Z tego powodu pomagamy również przy dostarczaniu hal namiotowych, nagłośnienia czy atrakcji dla dzieci. W efekcie Klient zyskuje całościowe wsparcie, które pozwala zbudować spójne, komfortowe wydarzenie. Zachęcamy do skorzystania z usługi cateringu na imprezę, jaką oferujemy na terenie Wrocławia oraz okolicznych miejscowości.